Έτοιμος να πάει καροτσάκι βουλευτής στην Τουρκία Αζέρισσα που απείλησε τους Αρμένιους

Freepen.gr - Ο βουλευτής του HDP, Γκάρο Παϊλάν, αρμενικής καταγωγής, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νομικές ενέργειες εναντίον γυναίκας η οποία ανέφερε σε συνέντευξη που διεξήχθη στην Τουρκία ότι θα σκοτώσει 20 Αρμένιους εάν ήξερε ότι δεν θα τιμωρηθεί γι' αυτό, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Παρασκευή, σημειώνει το turkishminute.com.

Στη συνέντευξη, που διεξήχθη από το κανάλι "Denizli Mikrofon" στο YouTube, τυχαίοι άνθρωποι στο δρόμο ρωτήθηκαν τι θα έκαναν αν ήξεραν ότι δεν θα τιμωρηθούν γι ' αυτό.

Μια γυναίκα απάντησε: "Θα έκοβα τα κεφάλια 20 Αρμενίων. Ναι, και δε θα ένιωθα άσχημα γι ' αυτό".

Η γυναίκα δήλωσε αζέρικης καταγωγής.

Μοιράζοντας το βίντεο της συνέντευξης στο Twitter, ο Γκάρο Παϊλάν, δήλωσε την Πέμπτη ότι καταθέτει ποινική καταγγελία εναντίον της γυναίκας για ρητορική μίσους με στόχο τους Αρμένιους.

Το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα μετά τον πόλεμο έξι εβδομάδων μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail