Η Ρωσία "έτοιμη για συνομιλίες με την Τουρκία για την προμήθεια πολεμικών αεροσκαφών"

Freepen.gr - Αξιωματούχος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει συνομιλίες με την Τουρκία για την προμήθεια πολεμικών αεροσκαφών, κυρίως Su-35 ή Su-57.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η χώρα είναι έτοιμη να μιλήσει με την Άγκυρα για να προμηθεύσει όλα τα ρωσικά στρατιωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των νέων πολεμικών αεροσκαφών, ανέφερε το Σπούτνικ.

Αναφέροντας ότι η Άγκυρα ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει αεροπλάνα Su-35 στο παρελθόν, ο αξιωματούχος σημείωσε ότι οι συνομιλίες μπορούν να διεξαχθούν εάν η Τουρκία υποβάλει αίτημα.

Ένας επίσημος εκπρόσωπος της υπηρεσίας, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι έχει λάβει μια σειρά αιτημάτων από ξένους πελάτες για τα μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων Su-57E.

"Ελήφθησαν αιτήματα σχετικά με το αεροσκάφος Su-57E, αν και δεν υπάρχουν χώρες της Μέσης Ανατολής μεταξύ τους. Παρ 'όλα αυτά, οι ξένοι πελάτες αυτής της περιοχής δείχνουν ενδιαφέρον και για αυτό το αεροπλάνο", ανέφερε η υπηρεσία τύπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail