Αντιστράτηγος Τζούμης: Το ότι οι Τούρκοι έβγαλαν τον στόλο τους Αιγαίο δεν αποτελεί είδηση για τα ΜΜΕ;

Τη δική του οπτική κατέθεσε ο αντιστράτηγος ε.α., Λάμπρος Τζούμης σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας τα οποία επιλέγουν να παρουσιάσουν τα ΜΜΕ υποβαθμίζοντας όσο τίποτε τον πλου του Τσεσμέ στο Αιγαίο και την έξοδο του τουρκικού στόλου. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Τι είπε ο συνήγορος του «διάσημου» σκηνοθέτη που βίαζε παιδάκια; Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια; Θα πάρουν και άλλη παράταση τα τέλη κυκλοφορίας; Θέματα που μονοπωλούν τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Το ότι οι Τούρκοι έχουν το σύνολο του στόλου τους και το ΤΣΕΣΜΕ στο μέσο του Αιγαίου φτάνοντας στα 7 μίλια από τα ελληνικά νησιά φαίνεται ότι δεν αποτελεί είδηση ενδιαφέροντος. 

Μάλιστα σπεύσαμε άμεσα και επισήμως να δηλώσουμε ότι ουδέποτε υπήρξε παρενόχληση του σκάφους όπως ισχυρίζονταν οι Τούρκοι.

Οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί ότι πρέπει να τα βρούμε άρον-άρον με την Τουρκία λογοκρίνεται από τα «ΜΜΕ», που προφανώς δεν το αποφασίζουν μόνα τους. 

Ο απόλυτος ενδοτισμός εκτός του ότι δεν αποτρέπει τη σύγκρουση, αποτελεί και προσβολή της εθνικής μνήμης απέναντι στην επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, που φέτος τη «γιορτάζουμε».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail