Αυτή η τέλεια κυβέρνηση δεν πρόλαβε τη διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη μισή Ελλάδα

Μου κάνει εντύπωση, που η κυβέρνηση δεν πρόλαβε τα δένδρα, πριν πέσουν στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Τους αυτοκινητοδρομους τους έκλεισαν προληπτικά για την ασφάλεια των πολιτών, αν και το μέγεθος της κακοκαιρίας δεν δικαιολογούσε ανάλογη απόφαση. 

Τα δίκτυα της ΔΕΗ δεν πρόλαβαν να τα προστάτευσουν.

Οι δήμοι, η πολιτική προστασία, και φυσικά η ΔΕΗ, που έχουν την υποχρέωση να κλαδεύουν περιοδικά τα δένδρα, ανάλογα στην περιοχή του δικτύου, για να μην δημιουργούν προβλήματα, δεν φαίνεται δεν πρόλαβαν να το κάνουν. 

Όπου τα καιρικά φαινόμενα ήταν λίγο πιο έντονα, έχουμε διακοπές που κρατούν το λιγότερο 12 ώρες, με ζωές να κινδυνεύουν, και την οικονομική δραστηριότητα να μηδενίζεται.

Κρίμα, αυτή η τέλεια κυβέρνηση, δεν πρόλαβε την διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην μισή Ελλάδα. 

Ίσως, αν μπορούσαν να αποφασίσουν ότι δεν χρειάζεται για μια-δύο ημέρες να έχουμε ηλεκτρική ενέργεια, να έβρισκαν μια λύση, όπως βρήκαν για το οδικό δίκτυο, θα το έκλειναν και αυτό και θα προλάβαιναν τις διακοπές.

Γιάννης Μαγκριώτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail