Πανελλήνια οργή για τα πρόστιμα ακόμα και σε ιερείς, την ώρα της ασυδοσίας στην Ικαρία!

Κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δημοσιεύματα που δαιμονοποιούν ακόμα και την εκκλησία ενώ αφήνουν τους πολιτικούς στο απυρόβλητο!

Από: newsbreak.gr

Κυριολεκτικά χιλιάδες είναι τα οργισμένα σχόλια Ελλήνων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάνω σε δημοσιεύματα που θέλουν τις αρχές να έχουν επιβάλει πρόστιμα για συγχρωτισμό ακόμα και σε ιερείς!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, σε δύο ιερείς, στην Ευκαρπία και στον Άγιο Βασίλειο στον Λαγκαδά, επιβλήθηκε το πρόστιμο – μαμούθ των 1.500 ευρώ, για… συγχρωτισμό!

Την ίδια στιγμή τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο με τον απαράδεκτο συγχρωτισμό που παρατηρήθηκε στην Ικαρία καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συνοδείας του. Την ώρα λοιπόν που οι πολίτες βλέπουν αυτές τις εικόνες μετά τσιμπούσια δεκάδων ανθρώπων, την είσοδο σε νοσοκομεία χωρίς να παίρνεται η θερμοκρασία από την συνοδεία του πρωθυπουργού αλλά μόνο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μόνο και μόνο για τις κάμερες, τα πρόστιμα πέφτουν βροχή σε πολίτες για πολύ μικρότερα παραπτώματα.

Η είδηση μάλιστα για τα πρόστιμα στους ιερείς μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με πρόστιμα σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα, προσβάλλοντας το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών.

Τα γεγονότα αυτά οδηγούν την κοινωνία σε δύσκολες ατραπούς, καθώς δεν είναι δυνατόν αυτοί που νομοθετούν να παραβιάζουν πρώτοι τους νόμους, αντί να τους τηρούν ώστε να παραδειγματίσουν τους πολίτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail