Κυβέρνηση σε πλήρη σύγχυση!

Εικόνα πλήρους συγχύσεως και τέλματος αποπνέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά από ένα σχεδόν χρόνο καλλιέργειας προσδοκιών για αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, καθώς και της παγκόσμιας πρωτόγνωρης κρίσης του κορωνοϊού.

Εγκλεισμοί τύπου «ακορντεόν», υγειονομικές παλινωδίες, αλαλούμ δηλώσεων, οικονομική καταστροφή, υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, εγκληματικότητα και λαθρομεταναστευτική λαίλαπα, δηλώνουν απερίφραστα τη σύγχυση και το τέλμα που έχει περιέλθει.

Ένα χρόνο τώρα ο ελληνικός λαός, που βρίσκεται σε «καραντίνα» και φτωχοποιείται σταδιακά, ακούει από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ ότι φταίει αυτός για ότι γίνεται, με μοναδικό σκοπό να δικαιολογηθεί η τεράστια οικονομική και κοινωνική καταστροφή που υφίσταται το κράτος.

Παράλληλα, η χώρα σύρεται από την «σύμμαχο» φιλότουρκη Γερμανία σε «διερευνητικές» συνομιλίες με την αμετανόητη και αλαζονική Τουρκία, η οποία συμμετέχει σε αυτές με την πάγια τακτική τύπου ανατολικού παζαριού, όπου έχει μόνο να κερδίσει, αφού εμείς συζητάμε και διαπραγματευόμαστε τα «κεκτημένα» μας!

Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, σε φάση νευρικής κρίσης, αδυνατεί να παρακολουθήσει την ταχύτητα των εξελίξεων και ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, της συσπείρωσης όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων και της πολιτικής ένωσης αυτών σε μια Πατριωτική Παράταξη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό εξουσίας και να ανακοπεί η πορεία της απόλυτης καταστροφής της χώρας και του έθνους μας!

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail