Όταν τα…Παγών(η)α μιλούν και οι πολιτικοί μας σιωπούν, επέρχεται μεγάλη… Σύψη! 

Είπαν κάποιοι πως η εποχή που μας έλαχε να ζούμε δεν διαφέρει από την εποχή των Σοδόμων και της Γομόρρας. Και πώς όχι; Έκλυτος  βίος,φόνοι,ανηθικότητα, ανωμαλίες είναι λίγα από αυτά που βιώνουμε σήμερα.
 
 
Και μάλιστα όπως εκείνοι «εμεγαλαύχουν και έποίησαν ανομήματα ενώπιον» του Θεού, ήταν αλαζόνες και καυχώνταν γι΄ αύτά που έκαναν, έτσι κι εμείς σήμερα τα ζούμε και τα βροντοφωνάζουμε. Έχουμε χάσει το μέτρο. 

Και τις αμαρτίες τους δεν τις έκαναν κρυφά, άλλά φανερά στο φως της ημέρας, με αυθάδεια και αναισχυντία, χωρίς συστολή και φόβο. Ήταν in όταν έκαναν τέτοια τερατουργήματα.
Και ο Θεός γιαυτόν ακριβώς τον λόγο τους τιμώρησε. Γιαυτό τους εξαφάνισε.
Εμάς μας ανέχεται ακόμη η Αγάπη Του!
Αυτές είναι κάποιες σκέψεις ως προς το ένα μέρος της επικαιρότητας.
Και βέβαια ξεχνούμε συχνά πως εκτός από την ζωή και τον θάνατο, υπάρχει και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, η οποία μάλιστα αποτελεί την βάση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Αυτό ως προς το άλλο μέρος της επικαιρότητας.

Τις τελευταίες μέρες ορισμένοι… σκελετοί που υποδύονται τους ειδικούς επιστήμονες έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο ηλιθιότητας… ως περιφερόμενος θίασος! Και με την συμπεριφορά τους αυτή κάνουν κακό στην κυβέρνηση. Και σε όλους μας. 

Το στοίχημα δεν είναι μόνο να αποφύγουμε τον θάνατο και να περιορίσουμε με λελογισμένα (ενίοτε και αυστηρά) μέτρα την πανδημία, αλλά να παραμείνουμε πιστοί σε αρχές και όσα ο άνθρωπος κατέκτησε μέσα στους αιώνες. 

Διότι έχουμε δημιουργήσει μελαχγολικούς και καταθλιπτικούς ανθρώπους, έχουμε αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου σε αθλιότητες και αιμοδιψή θεάματα. 

Η χώρα μας έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο τρελοκομείο. Οι τηλεοράσεις κάθε μέρα μαζί με τα νέα για τους ασθενείς από τον κορονοϊό ανακοινώνουν και τα νέα θύματα κακοποίησης και παρενόχλησης. Έγινε και αυτό μέρος της καθημερινότητας μας. Και το περιμένουμε. Γιατί ο εγκλεισμός μας μας οδήγησε σε αυτή την εσωστρέφεια.
Στο μεταξύ όλα αυτά που βιώνουμε μας οδηγούν μοιραία στο να χάσουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας και να τα κάνουμε όλα τηλε- και e-!

Τηλεκπαίδευση, τηλε-δασκάλους, τηλε-ψώνια, τηλεργασία,τηλε- εκκλησιασμός, τηλε-κοινωνία,e-φαγητό, e-εκκλησία και τελικά θα e-ζούμε και θα e-αναπνέουμε, όποτε θέλουν οι κύριοι και οι κυρίες Λοιμωξιολόγοι.

Σημειωτέον μάλιστα ότι δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Γιατί; Τι συμβαίνει;Γιατί διαφωνούν και το μαθαίνουμε; Τι συμβαίνει πραγματικά και δεν μας ενημερώνουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι επικοινωνιακά έχουν ρίξει το σκάφος σε ξέρα; Τι περιμένουν;
 
 Στο τέλος θα μας πεθάνουν..αποστειρωμένους!
Το γεγονός πάντως ότι στις μέρες μας τα Παγών(η)α μιλούν και οι πολιτικοί μας σιωπούν, επιφέρει… Σύψη!Λίγο ακόμη και ο νομοθέτης θα βρεθεί μπροστά σε μεγάλη σύγχυση!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail