Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά…

 

Για πρώτη φορά ο υπουργός ανάπτυξης κατάφερε να τους βάλει όλους απέναντι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρεί ισχυρά ερείσματα στο Μέγαρο Μαξίμου. Έχει και μία περίεργη ασυλία από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ασυλία φυσικά αφορά την δημόσια κάλυψη που δίνει ο πρωθυπουργός στον υπουργό ανάπτυξης, διότι σε πολιτικό επίπεδο του έχει αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες.

Από: newsbreak.gr

Ο κύριος Μάξιμος


Κοινώς, χρησιμοποιεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ως μία μηχανή συλλογής ψήφων, αφού οι επιδόσεις του στο πολιτικό πεδίο είναι μηδενικές. Η οικονομία έχει καταρρεύσει, το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μηδενικό, ακόμα και επενδύσεις που θεωρούνται ως σίγουρες όπως αυτή των Εμιράτων φεύγουν και πάνε στην Αλβανία, το Ελληνικό έχει μετατραπεί σε ανέκδοτο.

Οι δηλώσεις του συχνά – πυκνά προκαλούσαν αντιδράσεις. Αλλά στο Μαξίμου θεωρούσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτι σαν τον Πάγκαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός ανάπτυξης τραβούσε τα φώτα και τις αντιδράσεις επάνω του, κρατώντας έτσι τον πρωθυπουργό στο απυρόβλητο.

Αυτό από εχθές άλλαξε. Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού ανάπτυξης κατά των επαγγελματιών της εστίασης, αλλά και ο τρόπος που προσπάθησε να τις δικαιολογήσει, ομολογώντας ότι ειρωνευόταν έναν κλάδο ο οποίος μαστίζεται και καταρρέει, προκάλεσαν οργή. Αυτή τη φορά, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους στενούς συνεργάτες και το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού για να καλύψει τον υπουργό ανάπτυξης.

Για πρώτη φορά από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει μείζον θέμα Γεωργιάδη στην κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως φαίνεται ότι διστάζει να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο με την ρήση του Γουίλιαμ Σαίξπηρ: Οι παλιές αμαρτίες, ρίχνουν μεγάλες σκιές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail