Οι “Μύθοι του Αισώπου” και οι “προτάσεις” για τις φρεγάτες του ΠΝ

 

Καταιγισμός δημοσιευμάτων για ευρωπαϊκές προτάσεις  σχετικά με τις φρεγάτες του ΠΝ! Θα προσπεράσουμε ότι οι “συγγραφείς” κάποιων απ΄ αυτά παρουσιάζουν ως “αποκάλυψη”  ακόμη και το…δελτίο καιρού και θα υπενθυμίσουμε μερικά γεγονότα που νομίζουμε ότι δεν μπορούν αμφισβητηθούν.

Από: militaire.gr

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν  ότι η Ιταλία, η Γερμανία αλλά και η Ισπανία αντιτάχθηκαν σε επίπεδο Ε.Ε. στις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, αφού έχουν ανοιχτές συναλλαγές για στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Εξοπλισμούς πολλών δισεκατομμυρίων.

Εκτιμούμε ότι για να αξιολογήσουμε και μόνο τέτοιες προτάσεις θα πρέπει να απαιτήσουμε από τις παραπάνω χώρες να καταδικάσουν πρώτα την τακτική της Τουρκίας, να μην συνεχίσουν να την εξοπλίζουν και να συναινέσουν (πιέσουν) τους γραφειοκράτες  της Ε.Ε. για σοβαρές και άμεσες κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας.

Για το θέμα των φρεγατών, τις “προτάσεις” και τους “παραγωγούς σεναρίων” θα επανέλθουμε από Δευτέρα…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail