Με την ειδικεύουσα πολιτική βλακεία, νικήσαμε ο ένας τον άλλον

ulleo / pixabay
Και που πάνε τα πράγματα; Τα πάνε όπου τα πάνε οι βλάκες και συχνά γελοίοι της εγχώριας πολιτικής. Και αν κάποιοι αποτολμούν να διαφωνούν και να αρθρώνουν λόγο ευθύνης και αλήθειας, τα "διυλιστήρια" των κομματικών εγκάθετων ή των διαπλεκόμενων δουλεύουν σε 24ωρη βάση, για να αποδείξουν με χημικές μίξεις και αλχημείες πως η αλήθεια είναι παγίδα!

Του Στέλιου Συρμόγλου

Η πολιτική στον τόπο τούτο δεν ασχολείται με τους πολίτες, αλλά με τις κλίσεις των επιπέδων πάνω στα οποία "τσουλούν" συμφέροντα εγχώριων και ξένων αρπακτικών.

Οι πολιτικοί γνωρίζουν την αλήθεια. Κι ας υποκρίνονται το αντίθετο. Κι ας "καταγράφουν" απλώς την αναγκαιότητα. Όλοι τελικά γνωρίζουν. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Και όλοι μαζί τρέφουν με διλήμματα και προσδοκίες το λαό. Κι αυτός, θρεμμένος με προσδοκίες κατά τον ήχο των αναγκών του ή των ευαισθησιών του, εκμηδενίζει κάθε λογική θεώρηση και κρίση.

Φταίμε! Υποταχθήκαμε στο μαζικό γιουρούσι των πολιτικών της ξεφτίλας. Τύφλα ζητάμε με την ευπιστία μας, τύφλα μας προσφέρουν. Και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να μην αλλαξοπιστήσουν οι τυφλοί πιστοί!
Αυτή είναι η προκάτ μεγάλη ήττα. Με τη "στάση" μας νικήσαμε τον εαυτό μας. Ας θρηνούν εκ των υστέρων κάποιες Μαγδαληνές για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και τούτο το διάστημα με τις αποκαλύψεις και τις συγκαλύψεις...

Νικήσαμε τη συνείδηση του Έλληνα, ώστε να μην αντιδρά. Χειμερία νάρκη. Νικήσαμε βασικά τη λογική.
Νικήσαμε ο ένας τον άλλον!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail