Όταν οι υπουργοί γίνονται συνοδοί της Μαρέβας Μητσοτάκη

Για όσους παρατηρούν την πολιτική ζωή της χώρας είχαμε μείνει στην στιγμή που η Υπέρκομψη Μαρέβα -όπως ανακοίνωσε ο Σκάι- θα εμβολιαζόταν μαζί με τον Πρωθυπουργό -συζυγό της.

Από: anoixtoparathyro.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως εμβολιάστηκε μόνος του χωρίς την Υπέροχη Μαρέβα -που απέφυγε έτσι τα σχόλια: είναι μαζί με τα κυβερνητικά στελέχη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού που εμβολιάζεται κατ΄εξαίρεση;

Φαίνεται πως κάποιος είχε την πρόνοια να αποσύρει την σύζυγο του Πρωθυπουργού από μια ακόμα κακή εικόνα, αφού ήδη το μοτοκρός στην Πάρνηθα την έφερε σε δυσάρεστη θέση.

Αν μάλιστα πιστέψουμε τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά η Μαρέβα Γκραμπόσκι ελέγχεται για το αν υπήρχε παράβαση στην Πάρνηθα για να…. επιβληθεί ο νόμος.

Τώρα η σύζυγος του Πρωθυπουργού εμφανίστηκε στα Τρίκαλα όπως μας πληροφορεί το… υπουργείο Εργασίας:

«Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων επισκέφθηκαν η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, θέλοντας να αναδείξουν το σημαντικό φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών¨».

Το δελτίο τύπου δεν διευκρινίζει αν η σύζυγος του Πρωθυπουργού ….προΐσταται της υφυπουργού ή αν η υφυπουργός στα καθήκοντά της έχει την υποχρέωση να συνοδεύει την σύζυγο του Πρωθυπουργού.

Η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, «η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα βίας», συνεχάρη το προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου που ευχαρίστησε και η κ. Συρεγγέλα -με την σειρά της.

Λίγο πριν μια άλλη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας:

«Η κυρία Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε χθες την «Βιοτεχνία Ελληνικών Μαντηλιών ΒΕΜ Ο.Ε.», ενώ ύστερα από δική της πρόσκληση παραβρέθηκε στην αυτοψία και η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη, λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός της για την παραδοσιακή υφαντική και την τέχνη της χειροτεχνίας».

Δηλαδή η κυρία Μενδώνη ήθελε να επισκεφθεί μια βιοτεχνία μαντηλιών και σκέφτηκε «δεν καλώ και την Μαρέβα- που ενδιαφέρεται για τα μαντήλια;».

Ή η κυρία Μητσοτάκη ήθελε να επισκεφθεί μια βιοτεχνία μαντηλιών και ζήτησε από την υπουργό Πολιτισμού… να την καλέσει.

Εν προκειμένω -όπως διαβάζουμε στον τοπικό τύπο των Τρικάλων η Μαρέβα Μητσοτάκη θα πήγαινε εκεί με την σύζυγο του υπουργού Σκρέκα, αλλά εκείνη δεν μπορούσε και το ταξίδι ματαιώθηκε.

‘Ωσπου βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα που σκέφτηκε «να αναδείξουν το σημαντικό φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών».

Φυσικά η κ. Μητσοτάκη μπορεί να επισκεφθεί όσα κέντρα θέλει, αλλά γιατί πρέπει να συνοδεύεται από μέλη της κυβέρνησης; Γιατί πρέπει το υπουργείο Εργασίας να μας πληροφορεί πόσο ευαισθητοποιημένη είναι η σύζυγος του Πρωθυπουργού;

Για το Σύνταγμα πάντως «κάθε Yπουργός ασκεί τις αρμοδιότητες που ορίζει ο νόμος και τους αναθέτει ο Πρωθυπουργός με απόφασή του». Όχι η…. σύζυγος του Πρωθυπουργού. Kαι βέβαια στις αρμοδιότητές τους δεν είναι να συνοδεύουν την… Κυρία Πρωθυπουργού -που είναι απλώς η σύζυγος του Μητσοτάκη. Ούτε Πρώτη, ούτε Δεύτερη Κυρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail