Φορτηγό πλοίο έμεινε ακυβέρνητο έξω από το Γύθειο

Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Γυθείου και Νεάπολης Βοιών από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία του Φ/Γ ''KING 2'' σημαίας Κομόρες, στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. νοτιοανατολικά του Γυθείου, με 20 άτομα πλήρωμα, χωρίς ο Πλοίαρχος να αιτεί συνδρομή.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου η ακυβερνησία οφείλεται σε κακή ποιότητα καυσίμων και στο σημείο μετέβη το σκάφος «ΤΖΑΚ ΣΠΑΡΟΟΥ» Ν.Γ. 112  προς ανεφοδιασμό του εν λόγω Φ/Γ με καύσιμα, ενώ στη συνέχεια το “KING 2” προσέγγισε το λιμένα Γυθείου, όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια. 
 
Από το Λιμεναρχείο Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Φ/Γ πλοίου μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις.
 
* παλαιότερη φωτο του πλοίου με προηγούμενο όνομά του
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail