Περισσότερα υπερηχητικά κι όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας θέλει η Ρωσία

Freepen.gr - Πρόσθετες αποστολές υπερηχητικών και όπλων μεγάλης εμβέλειας κι ακριβείας συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού την Παρασκευή, γράφει το ΤΑΣΣ.

"Το θέμα της ανάπτυξης και της θέσης σε λειτουργία όπλων μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πρέπει να αναφέρουμε την πρόοδο στον τομέα αυτό στον αρχηγό του κράτους τον Απρίλιο", δήλωσε ο Shoigu.

Σύμφωνα με τον υπουργό, "οργανώθηκε πρόσθετη προμήθεια υπερηχητικών και υψηλής ακρίβειας όπλων μεγάλης εμβέλειας, με βάση τους υπολογισμούς του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου".

"Σήμερα, θα συζητήσουμε προτάσεις σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης, καθώς και την κατάσταση των δυνατοτήτων παραγωγής για την εκπλήρωση αυτού του καθήκοντος", δήλωσε ο Shoigu. Η υπόλοιπη συνάντηση πραγματοποιήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail