Τούρκος βουλευτής προκαλεί τον Σοϊλού να πάνε μαζί για ψυχιατρική αξιολόγηση!

Freepen.gr - Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) αναπληρωτής Özgür Özel κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών Süleyman Soylu να επισκεφθούν έναν ψυχίατρο αφότου ο τελευταίος είπε ότι ο Özel δεν έχει ποινική ευθύνη για λόγους "ψυχικής ανεπάρκειας" γράφει το duvarenglish.com.

"Φέρτε τον! Ας πάμε μαζί σε μια κλινική ψυχιάτρου και να απελευθερώσουμε τα αποτελέσματα στο κοινό", έγραψε ο Özel στο Twitter, αναφερόμενος στον Soylu ως ένα "άθλιο ον" που χρησιμοποίησε τον έπαινο του δικτύου Gülen και επικρίνει το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και ανάπτυξης (AKP).

Πριν από την ένταξή του στο ΑΚΡ το 2012, ο Soylu εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά κανάλια που συνδέονται με το Gülen, όπου συνήθιζε να επικρίνει το κυβερνών κόμμα και τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα σχόλια του Özel ήρθαν αφού ο φιλοκυβερνητικός αρθρογράφος Nedir Şener μοιράστηκε ένα παλιό βίντεο του βουλευτή του CHP που απευθυνόταν σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη σε ομάδα κρατουμένων ύποπτων για δεσμούς με το δίκτυο Gülen.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail