"Ο Λιγνάδης δεν είδε φως και μπήκε" - "Η θέση του είναι πολιτική"

Free-Photos / Pixabay
Η Υπουργός Πολιτισμού έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί Μετά από αυτό το μεγάλο χαστούκι ελπίζω να μας δουν ως εργαζόμενους στον πολιτισμό. Να οχυρωθούμε θεσμικά με κανόνες. «Εύχομαι να απελευθερωθούν και να μιλήσουν όλοι οι θιγόμενοι στο σύνολό τους. 

Συμπεριφορές όπως αυτές που καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα και ξεκίνησαν με τις καταγγελίες της κας Μπεκατώρου, αφορούν όχι μόνο στο χώρο του θεάματος αλλά σε κάθε εργασιακό χώρο» είπε σήμερα στον 98.4 η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου και πολιτικός, εκλεγμένη βουλευτής μέχρι το 2015.

Εκτίμησε ότι δεν μπορεί να μην ξεσκονίστηκαν τα στοιχεία του Δ. Λιγνάδη πριν την τοποθέτηση του στη θέση που κατείχε μέχρι σήμερα, πως τίθεται θέμα για την Υπουργό Πολιτισμού και πως των αποκαλύψεων έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις πολιτικών προσώπων, χωρίς να θεωρηθεί ότι μετά από αυτές πρέπει να κλείσει εκεί το κεφάλαιο. 


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail