Είμαστε στην αρχή ενός τεράστιου σκανδάλου - Δύο τινά συμβαίνουν

Και πάμε στο διά ταύτα. Λογικά είμαστε στην αρχή ενός τεράστιου σκανδάλου. Και καμία άλλη προέκταση να μην πάρει το θέμα, ο Μητσοτάκης στιγματίζεται πολιτικά ότι προωθεί και στηρίζει άτομα όπως ο υπό κράτηση ηθοποιός-σκηνοθέτης και το θέμα έχει τελειώσει εκεί έχοντας απαξιωθεί και στο κόμμα του και στην κοινωνία. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Λογικά σιγά σιγά οι σοβαροί θα τον αδειάσουν ένας ένας. Η υπόθεση αυτή δεν είναι οι λολάδες της Παγώνη με τις καραντίνες για να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν βλέπουν.

Δύο τινά λοιπόν συμβαίνουν. 

1. Η υπόθεση έχει σηκωθεί με παρέμβαση εξωτερικού δάκτυλου, ώστε να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί δεν τους κάνει τις δουλίτσες ξεπουληταρίας στους Τούρκους όπως θέλουν, λόγω Δένδια, όχι λόγω Μητσοτάκη, και να πάμε σε εκλογές, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σιγουράκι πλέον, και να κάνει τη βρωμοδουλίτσα όπως στις Πρέσπες. Εκκρεμεί και η ψήφιση των συμφωνιών για την ένταξη των Σκοπίων που έχουν σκαλώσει.

2. Η υπόθεση προέκυψε τυχαία, από κίνημα που οι ίδιοι ξεκίνησαν και τους γύρισε μπούμεραγκ και δρομολογούνται εξελίξεις εντός της ΝΔ, ώστε να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, να πέσει η κυβέρνηση και να πάει η χώρα σε εκλογές με άλλον αρχηγό. Wishful thinking, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Όσοι πιστεύουν ότι πλέον θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει Μητσοτάκη θεωρώντας ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον είναι κατ' ολίγον όχι και τόσο ομαλό, είναι βαθιά γελασμένοι. Δε θα σηκωθούν καν από τον καναπέ τους. 

Θα πάνε όμως οι Συριζαίοι en block, όπως πήγαν και το 2015.
Η μόνη λύση για να σωθεί η ΝΔ από την συντριβή και η χώρα, η οποία προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, είναι να αλλάξει η ΝΔ ηγεσία εγκαίρως.
Αν δεν το καταλαβαίνουν, λυπάμαι αλλά δεν κάνουν για πολιτικοί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail