Αίτημα απαγόρευσης πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές

Επιστολή με θέμα την απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές, έστειλε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, στον Γ. Γ.Εμπορίου κύριο Π.Σταμπουλίδη.


Ακολουθεί η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Γενικέ,

Στην πρόσφατη απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 9147, με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου που αφορά την Αττική και στο πεδίο δραστηριότητας Καταστήματα τροφίμων – σούπερ μάρκετ κλπ έχετε προβλέψει να απαγορεύεται η πώληση προϊόντων που αντιστοιχούν σε ΚΑΔ επιχειρήσεων λιανεμπορίου που είναι κλειστές με κρατική εντολή.

Δυστυχώς δε προβλέπεται το ίδιο και για την πώληση βιομηχανικών προϊόντων που πωλούνται στις λαϊκές αγορές.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε πρακτικής αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι των κλειστών καταστημάτων, σας παρακαλούμε να προσθέσετε άμεσα στην απόφαση, την απαγόρευση πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν κλειστά τα καταστήματα λιανικής με κρατική εντολή.

Αξιότιμε κύριε Γενικέ,

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αυτό αίτημά και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρειαστείτε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail