Όλοι κλεισμένοι μέσα να μαλώνουν για το «πουλί» της υποκριτικής τέχνης

un-mimo / pixabay
Μας τελείωσαν οι φταίχτες αδέρφια. Και λόγω μη ύπαρξης άλλων φταιχτών, πρέπει να ανακαλύψουμε τι υπάρχει μέσα στην κοινωνία, να το ανασκαλέψουμε και να το δώσουμε και αυτό για τροφή στους αγανακτισμένους πολίτες, να περάσουμε 10-15 μέρες, και βλέπουμε μετά.

Και οι νέοι έφταιξαν, και τα πάρτι στις παραλίες, και οι πλατείες και τα αγάλματα, και οι ψεύτικες ειδήσεις στο Internet, και οι αγιασμοί των υδάτων και οι μεταλαβιες και οι αναπνοές που φτύνουν πάνω σου σωματίδια και οι καφέδες από τα πλανόδια καφέ. 

Το βρήκα αρχηγέ, πολύ επικίνδυνο είναι το σεξουαλικό απωθημένο του ηθοποιού σκηνοθέτη. Έχει ψωμί πολύ. Μέχρι να αποκαθηλώσεις τον ηθοποιό που τον προσκυνά όλη η θεαματικότητα της Ελλάδας, θα γίνει το μάλε-βράσε. Φεμινίστριες εναντίον φαλλοκρατών, σκηνοθέτες εναντίον ηθοποιών, δημοσιογράφοι εναντίον των πάντων, και εμείς ελεύθερα τη δουλειά μας. 

Όλοι κλεισμένοι μέσα να μαλώνουν για το «πουλί» της υποκριτικής τέχνης, και εμείς αστυνομία στα πανεπιστήμια, αστυνομία στις πλατείες, στη νύχτα, και στα καφέ μη ρίξει κανένας πιο πολύ κρέμα στον καπουτσίνο... 

Ότι θέλουμε κάνουμε, κάνεις δεν αντιδρά, ούτε αντιπολίτευση ,ούτε κουνούπι δεν κουνιέται. Κι αν βαρεθεί τις επιτροπές λοιμωξιολόγων ο κοσμάκης, βάζουμε στη θέση τους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και σεναριογράφους. Έτσι κι αλλιώς σενάρια κάνουν και οι γιατροί και τα μοίραζαν στον κόσμο να δούνε ποιο από όλα τα θέατρα θα έχει πιο πολλή θεαματικότητα. 

Γενικά καλά πάμε.. ο λαός κανει ράπιντ τεστ, και η κυβέρνηση τεστ αντοχής στην Ικαρία. Σε ένα νησί που είναι αριστερό 70% αφού δεν σε πέταξαν στη θάλασσα, καλά πάμε, πολύ καλά. Ολοι τριπλή μάσκα να φοράνε και υποχρεωτική παρακολούθηση ΣΚΑΪ… Καλημέρα Kιμ Γιογκ, καλημέρα Κιμούλη, καλημέρα Κούλη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail