Η επανεκκίνηση που πραγματικά χρειάζεται η χώρα

Tama66 / pixabay
Το 2015 όταν κάποιοι ψήφιζαν στο δημοψήφισμα, ψήφιζαν αυτό που έβλεπαν. Οι ίδιοι ψήφισαν αυτό που ήθελαν. Το 2019 έγινε το ίδιο δηλαδή ψήφισαν Μητσοτάκη βάσει συνθημάτων και προσωπικών οπτικών πως η χώρα χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά όχι την επανεκκίνηση που ονειρεύονται οι ελίτ, τη μετατροπή των ανθρώπων σε δουλοπάροικους που δε θα τους ανήκει τίποτα και θα είναι λέει και ευτυχισμένοι.

Χρειάζεται μια επανεκκίνηση για να αποκτήσει ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ανεξάρτητη ενημέρωση, να σταματήσει το ξεπούλημα του πλούτου έτσι ώστε να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη. Χρειάζεται μια επανεκκίνηση έτσι να υπάρξει ισχυρός λαός και κατά συνέπεια ισχυρό έθνος.

Όμως αυτή η επανεκκίνηση μπορεί να καταστεί δυνατή μόνο αφού το σύστημα φτάσει στο απόγειο της αλαζονείας του. Το μόνο καλό της αλαζονείας του είναι ότι πλέον δε μπορεί να διχάσει το λαό με ιδεολογίες όπως έγινε την τελευταία φορά. Μετά την κατοχή όταν ο εμφύλιος κατάστρεψε την ευκαιρία για μια πραγματική ανόρθωση της χώρας.

Μελίνα Κονταξή

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail