Πάνω από 60% των Τούρκων λένε ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση

mostafa_meraji / pixabay
Freepen.gr - Πάνω από 60 τοις εκατό των Τούρκων πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα οδεύουν προς τη λάθος κατεύθυνση, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που εξετάζει τις παγκόσμιες ανησυχίες που δημοσιεύθηκε από την Ipsos polling.

Οι Τούρκοι πολίτες βλέπουν την ανεργία και τη φτώχεια ως τις μεγαλύτερες πηγές ανησυχίας από τον κοροναϊό, στην έρευνα της Ipsos "τι ανησυχεί τον κόσμο" που διεξήχθη τον Φεβρουάριο, η οποία διαφέρει από την πλειοψηφία των χωρών που ερωτήθηκαν, όπου ο κοροναϊός παραμένει η νούμερο ένα ανησυχία.

Εξήντα πέντε τοις εκατό των ερωτηθέντων στην Τουρκία δήλωσαν ότι ανησυχούν για την τροχιά που έχει πάρει η χώρα τους, μειώνοντας ελαφρώς τον παγκόσμιο μέσο όρο των 27 χωρών στο 64 τοις εκατό.

Μόνο το 33 τοις εκατό των ερωτηθέντων στην Τουρκία είδε τον COVID-19 ως το μεγαλύτερο πρόβλημα, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο μέσο όρο του 50 τοις εκατό, σύμφωνα με την Ipsos.

Εν τω μεταξύ, η φτώχεια και η ανεργία ξεπέρασαν τον κατάλογο των μεγαλύτερων προβλημάτων της Τουρκίας με 36 τοις εκατό, διαπίστωσε η έρευνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail