Εμπαιγμός με τη μείωση 5% στα τιμολόγια ρεύματος Φεβρουαρίου στους κατοίκους των βορείων προαστίων

 

Ειρωνεύονται οι πληγέντες, ακόμα και «γαλάζιοι» βουλευτές την εξαγγελία. Στοιχεία για τον ΔΕΔΔΗΕ και την ηλεκτρική ενέργεια στη χώρα δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων.

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Γέλια και σε κατοίκους των Βορείων Προαστίων, αλλά και σε γαλάζια στελέχη προκαλεί το μέτρο για μείωση 5% για το μήνα Φεβρουάριο στα τιμολόγια όσων επλήγησαν από τον χιονιά, ενώ και το πρωί της Παρασκευής υπήρχαν πάνω από 4.000 νοικοκυριά με κομμένο το ρεύμα!

Και αυτό όχι μόνο γιατί η συγκεκριμένη έκπτωση αποτελεί εμπαιγμό, αφού δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις απώλειες που είχε μια οικογένεια (σκεφτείτε μόνο τα τρόφιμα που πετάχτηκαν από το ψυγείο ή μια οικογένεια που πήγε και έμεινε σε ξενοδοχείο), αλλά και γιατί εκλαμβάνεται και ως ειρωνεία σε ανθρώπους που ένοιωσαν τη πλήρη εγκατάλειψη. Ειδικά πλούσιοι κάτοικοι στην Κηφισιά ή στην Εκάλη, μάλλον εξοργίζονται όταν ακούν το μέτρο, καθώς η συγκεκριμένη έκπτωση δεν τους λέει απολύτως τίποτε!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία:

-Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο πάνω από 700 διακοπές ρεύματος την ημέρα, πάνω δηλαδή από 200.000 το χρόνο!

-Σύμφωνα με τις έρευνες, το 17,9% του πληθυσμού δεν μπορεί να κρατήσει το σπίτι του «επαρκώς ζεστό»!

-Το 32,5% καθυστερεί την πληρωμή των λογαριασμών ενέργειας.

-Τα τελευταία δέκα χρόνια το κόστος των λογαριασμών για τα νοικοκυριά αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 150%!
Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

-Οι μόνιμοι εργαζόμενοι στον ΔΕΔΔΗΕ μειώθηκαν πάνω από χίλιοι!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail