Η Ρωσική Αεροπορία ανατινάζει στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών με βόμβες 500 κιλών στη Συρία


Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έδωσαν ένα ισχυρό πλήγμα στην τρομοκρατική ομάδα Ajnad Al-Kavkaz (στρατιώτες του Καυκάσου) αυτή την εβδομάδα, καθώς τα πολεμικά τους Αεροσκάφη ανατίναξαν ένα στρατόπεδο που ανήκε σε αυτή τη φατρία στη βορειοδυτική Συρία.

Το RuVesna κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά πλάνα των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων που στοχεύουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης της ομάδας, το οποίο ήταν 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της διοικητικής πρωτεύουσας της επαρχίας του Idlib.

Βομβαρδιστικά Su-24M των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων χτύπησαν με ισχυρές αεροπορικές βόμβες των 500 κιλών FAB-500 υψηλής εκρηκτικότητας στα κεντρικά γραφεία, τους στρατώνες και τα οχήματα της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη βορειοδυτική Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail