Ήταν στη φυλακή, η 5χρονη κόρη του έσβηνε από καρκίνο και δεν του επέτρεπαν να τη δει!

Freepen.gr - Η πεντάχρονη Kübra Kuzan πέθανε από καρκίνο την Κυριακή χωρίς να μπορεί να δει τον πατέρα της, έναν απολυθέντα κρατικό αξιωματούχο που φυλακίστηκε λόγω φερόμενων δεσμών με το κίνημα Gülen, κι ενώ οι αρχές είχαν αρνηθεί το αίτημά του να την επισκεφθεί, ανέφερε το κέντρο ελευθερίας της Στοκχόλμης επικαλούμενο τουρκικά ΜΜΕ, σημειώνει το turkishminute.com.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της Kübra, Ertuğrul Kuzan απολύθηκε από τη δουλειά του στο Συμβούλιο Ιατροδικαστικής μετά από απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016 στην Τουρκία. Συνελήφθη το ίδιο έτος για "συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση" και καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια, ένα μήνα στη φυλακή.

Ο Kuzan είχε ζητήσει την αναστολή της ποινής φυλάκισής του σύμφωνα με το νόμο για την εκτέλεση ποινών, ο οποίος ορίζει ότι οι ποινές των κρατουμένων των οποίων οι συγγενείς πρώτου βαθμού είναι σοβαρά άρρωστοι μπορούν να αναβληθούν για ένα έτος.

Οι αρχές, ωστόσο, αρνήθηκαν το αίτημά του.

Η Kübra είχε ζητήσει τον πατέρα της κατά τους πρώτους μήνες της ασθένειάς της, αλλά μόνο αφού έχασε τις αισθήσεις της, ο πατέρας της είχε τη δυνατότητα να την επισκεφθεί μόλις στις 6 Ιανουαρίου.

O Kuzan μπόρεσε τελικά να δει το παιδί του αφού αυτό μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail