Θερμοκρασία ρεκόρ από τη «Μήδεια»: -25 βαθμοί Κελσίου στο Νέο Καύκασο Φλώρινας

Θερμοκρασία ρεκόρ κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στο Νέο Καύκασο Φλώρινας το πρωί της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια». 

Από: meteo.gr - Σύνταξη άρθρου: Α. Καραγιαννίδης, Ι. Κωλέτσης, Κ. Λαγουβάρδος 

Συγκεκριμένα, περίπου στις οκτώ το πρωί η θερμοκρασία έπεσε στους -25.1 βαθμούς, ορίζοντας ένα νέο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για τους σταθμούς του δικτύου μας (εξαιρούνται οι σταθμοί μας στις δολίνες Κεχρωτής και Βαθυστάλου). 

Στην προσπάθειά μας για την ακριβή παρακολούθηση των μετεωρολογικών συνθηκών στην χώρα, αρωγοί είναι δημόσιοι φορείς και οργανισμοί, αλλά και ιδιώτες και επιχειρήσεις όπως η εταιρία ΣΤΡΑΒΩΝ, με την βοήθεια της οποίας εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ο συγκεκριμένος σταθμός. Στα παρακάτω σχήματα φαίνονται (επάνω) η πορεία της θερμοκρασίας στο Νέο Καύκασο κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο (ολικός παγετός) και η στιγμή της καταγραφής της ελάχιστης θερμοκρασίας και (κάτω) οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης 16/2.

Η πορεία της θερμοκρασίας στο Νέο Καύκασο το τελευταίο εικοσιτετράωρο




Οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης 16/2

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail