Ξάνθη: Ήθελε να πουλήσει παιδικό καρότσι και του έφαγαν 22.000 ευρώ!

Ο πατέρας δεν γνώριζε πώς να χειριστεί την συγκεκριμένη εφαρμογή και ο αγοραστής προθυμοποιήθηκε να τον «καθοδηγήσει»

Από: Πρώτο Θέμα - Μάνος Τσαγκαράκης

Τραβάει τα μαλλιά του ένας πατέρας από την Ξάνθη, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου αγγελία για να πουλήσει το καροτσάκι του παιδιού του που δεν το χρειαζόταν πλέον, αλλά αυτός που εμφανίστηκε ως αγοραστής του «έφαγε» ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Όταν ο δράστης εντόπισε την αγγελία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πωλητή και προσφέρθηκε να αγοράσει το παιδικό καρότσι. Ζήτησε, όμως, να καταθέσει στον λογαριασμό του τα χρήματα που συμφώνησαν μέσω της εφαρμογής «λεφτά στο λεπτό». Ο πατέρας δεν γνώριζε πώς να χειριστεί την συγκεκριμένη εφαρμογή και ο αγοραστής προθυμοποιήθηκε να τον «καθοδηγήσει».

Όμως, για να ενεργοποιηθεί η εφαρμογή χρειάστηκαν οι κωδικοί του δικαιούχου, τους οποίους χρησιμοποίησε ο δράστης για να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να μεταφέρει σε δικό του το ποσό των 22.000 ευρώ! Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια Ξάνθης, που ερευνά για να εντοπίσει τον επιτήδειο και σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail