Φουκαρά ραγιά να σε κλείνουν σπίτι από τις 18:00 κι ο πρωθυπουργός να φεύγει για νησί

PublicDomainPictures / pixabay
Ο Καποδίστριας δεν καταδεχτηκε να πάρει λεφτά από τον τσάρο που δικαιούνταν για να μη δημιουργήσει την αίσθηση εξάρτησης. Φυσικά δεν πήρε δεκάρα τσακιστή από το ελληνικό κράτος. Εντάξει, η σύγκριση είναι προσβλητική για τον Καποδίστρια.

Σχεδόν κανένας Έλληνας πρωθυπουργός δε θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Καποδίστρια. Η περιφρόνηση και η έλλειψη ενσυναίσθησης όταν κλείνεις τον κόσμο από τις 18:00 στα σπίτια του το Σαββατοκύριακο και συ φεύγεις για διήμερο σε νησί για ελέγξεις λέει την πορεία των εμβολιασμών είναι κάτι κραυγαλέο.

Ρε φουκαρά ραγιά να σε κλείνουν σπίτι από τις 18:00, να σε κυνηγάνε αν έχεις 4 φίλους στο σπίτι και να φεύγει ο ηγέτης για την Ικαρία λες και ο έλεγχος των εμβολιασμών δεν μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά πρώτον, και δεύτερον έπρεπε να είναι νησί, όχι πχ η Κοζάνη. Πως κατάντησες έτσι ελληνάκο. 

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail