Έκρυψε 10 κιλά ηρωίνης στα τοιχώματα της αποσκευής του!

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 6-2-2021, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 51χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής, μέσω Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος κατελήφθη να μεταφέρει -8- συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -10- κιλών και -640- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει στα τοιχώματα της αποσκευής του. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -500- ευρώ και συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail