Τουρκία για Volkswagen: Εσείς χάνετε μια προσοδοφόρα επένδυση στη χώρα!

bernswaelz / Pixabay
Freepen.gr - Η απόφαση να ακυρωθεί το σχέδιο για ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Τουρκία είναι μια απώλεια για τη Volkswagen, η οποία χάνει μια προσοδοφόρα επένδυση στη χώρα, δήλωσε την Κυριακή ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Μουσταφά Βαράνκ.

"Η Τουρκία πρόκειται να αποτελέσει παγκόσμιο αστέρι παραγωγής την προσεχή περίοδο", ανέφερε ο Βαράνκ σύμφωνα με το T24 κατά τη διάρκεια συνάντησης με οικονομικούς συντάκτες. "Δεν είμαστε εμείς, αλλά η Volkswagen, που θα χάσει με αυτό (κίνηση)".

Ο Όμιλος Volkswagen ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι εγκαταλείπει τα σχέδια για εργοστασιακό έργο παραγωγής στη Μάνισα της Τουρκίας ενώ πρόσφατα προχώρησε στη διάλυση της εταιρείας που είχε συστήσει για τον σκοπό αυτό.

Ο Bαράνκ δήλωσε ότι Τούρκοι αξιωματούχοι προέτρεψαν τα στελέχη της Volkswagen να καταλήξουν σε οικονομική και όχι πολιτική απόφαση και πως έλαβαν τη διαβεβαίωσηότι η απόφαση της εταιρείας δεν θα βασιζόταν ποτέ στην πολιτική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail