"Στήθος έξω" - Οι Times παίρνουν στο ψιλό τον πρωθυπουργό με τον εμβολιασμό του

Freepen.gr - «Στήθος έξω! Ο Έλληνας Πρωθυπουργός το μόστραρε ενώ φωτογραφιζόταν κατά το εμβόλιο» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος των βρετανικών Times. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε μια...μη συμβατική προσέγγιση για τον εμβολιασμό, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα κατά τη διαμοίραση του άρθρου στο Twitter συμπληρώνοντας πως κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει ότι δεν ήθελε να τσαλακώσει το μανίκι του. 

Ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η προσέγγιση παραμένει επικοινωνιακή, διαχείρισης πολιτικού κόστους και οριζόντια με lockdown ακόμη και σε περιοχές με ελάχιστα κρούσματα. 

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη πως «εάν υπήρχε κάποια αμφιβολία στο μυαλό σας πόσο δύσκολο είναι να είστε ένας μεσήλικας διεθνής πολιτικός, έρχεται μια ακόμη πρόκληση: η υψηλή πίεση της φωτογράφισης για τον εμβολιασμό του Covid-19».

Ευτυχώς που δεν υπάρχει και τρίτη δόση!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail