Ισοπέδωση όσο είναι νωρίς: Τα Sukhoi εξαερώνουν το Ισλαμικό Κράτος πριν αναζωπυρωθεί

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ξεκίνησαν αρκετές επιθέσεις πάνω από την κεντρική περιοχή της Συρίας την Κυριακή, καθώς τα πολεμικά τους Αεροσκάφη στόχευαν σε αρκετά κρησφύγετα του Ισλαμικού Κράτους στην ύπαιθρο της Badiya Al-Sham και την ανατολική Hama.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΜΝ, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους, με την πρωταρχική συγκέντρωση αυτών των αεροπορικών επιθέσεων να στοχεύουν στα κρησφύγετα της τρομοκρατικής ομάδας μεταξύ των πόλεων Al-Salamiyah και Al-Resafa.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξακολουθούν τις αεροπορικές επιδρομές πάνω από την κεντρική Συρία στοχεύοντας θέσεις στην επαρχία της Χομς κοντά στην έρημο της πόλης της Αl-Sukhnah.
Μια

Τα ρωσικά αεροσκάφη έχουν εντείνει πρόσφατα τις επιθέσεις τους κατά του Ισλαμικού Κράτους, μετά από μια σειρά επιθέσεων στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην ανατολική περιοχή της Hama.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail