Όταν δεν μπορείς να βγεις χωρίς sms-εξοδόχαρτο κι ενημερώνεσαι από επιδοτούμενους

Matryx / pixabay
Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι σου χωρίς να στείλεις μήνυμα ή να έχεις εξοδόχαρτο. Ενημερώνεσαι από μέσα που επιδοτούνται απο την κυβέρνηση και ελέγχονται από ολιγάρχες. Οι τεχνολογικές εταιρείες αποφασίζουν το τι θα σου επιτραπεί να δεις γιατί είσαι 5χρόνο που δεν ξέρει να επιλέξει.

Όλα αυτά γίνονται για το καλό μας. Σου το λένε τα κανάλια που επιδοτούνται από την κυβέρνηση. Πάμε πάλι για το πώς ο Τραμπ απειλεί τη δημοκρατία. Επί Τραμπ δεν έκλεισαν κανέναν οι τεχνολογικοί γίγαντες. Κάτω από τα tweets του Τραμπ πήγαινε όποιος ήθελε και ασκούσε κριτική.

Πάμε πάλι, την ώρα που ετοιμάζουμε χαρτί για να βγούμε από το σπίτι και υπάρχουν χώρες όπου η αστυνομία μπορεί να μπει στο σπίτι με την υποψία ότι έχεις καλεσμένους, για το πώς σώθηκε η Δημοκρατία.

Τη μάσκα όταν περπατάμε μόνοι μας στο δρόμο μην ξεχάσουμε ακόμα και αν δεν υπάρχει κανείς σε απόσταση 50 μέτρων.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail