Η τουρκική παραστρατιωτική SADAT τώρα εκπαιδεύει και για αποστολές δολοφονίας

Freepen.gr - Η SΑDΑT International Defense Consultancy, μια παραστρατιωτική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Adnan Tanrıverdi, πρώην βοηθό του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε να παρέχει εκπαίδευση για αποστολές δολοφονίας, αναδεικνύει σε άρθρο του για το turkishminute.com ο Cevheri Güven. Η SΑDΑT συμμετέχει στις μάχες στη Συρία και είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλείας της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού, κάθε εκπαιδευόμενος διαθέτει ειδικό εξοπλισμό και εκπαιδεύεται για να αποκτήσει ένα σύνολο δεξιοτήτων όπως η δημιουργία ενέδρας, η συλλογή πληροφοριών, η διεξαγωγή επιδρομής και σαμποτάζ και η καθοδήγηση στρατιωτικών αεροσκαφών. Όσοι λαμβάνουν εκπαίδευση σκοποβολής απαιτείται να επιδείξουν ποσοστό ακρίβειας 60 τοις εκατό.

Η Η SΑDΑT ιδρύθηκε το 2012 από 23 απόστρατους στρατιωτικούς από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) για να παρέχει συμβουλές και εκπαίδευση στον τομέα της άμυνας. Σύμφωνα με τα ιδρυτικά έγγραφα του οργανισμού, η αποστολή του είναι να καταστήσει τον ισλαμικό κόσμο αυτοδύναμο από την άποψη της στρατιωτικής δύναμης. Ο συνταξιούχος στρατηγός Tanrıverdi δήλωσε ότι η Η SΑDΑT δημιουργήθηκε κατόπιν αιτήματος αξιωματούχων από την κυβέρνηση του Ερντογάν.

Διαλειτουργικότητα με το στρατό

Το να είσαι σε θέση να λειτουργείς συμβατά με κάθε επίπεδο του στρατού είναι επίσης μεταξύ των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτηθούν μέσω της εκπαίδευσης. Οι συχνές αναφορές τη Η SΑDΑT στον στρατό ερμηνεύονται από ορισμένους ως απόδειξη ότι ο Erdoğan θεωρεί την οργάνωση εναλλακτική λύση στις ένοπλες δυνάμεις.

Εκπαίδευση παραγωγής βόμβας

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης εκπαίδευση για την κατασκευή βόμβων καθώς και αντισυμβατικό πόλεμο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, όσοι ολοκληρώσουν την εκπαίδευση θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν σαμποτάζ, να οργανώσουν επιδρομές, να δημιουργήσουν ενέδρες, να καταστρέψουν στόχους, να δολοφονήσουν, να διασώσουν και να απαγάγουν καθώς και να χρησιμοποιήσουν διάφορες μυστικές τεχνικές για την αντιμετώπιση αναταραχών και εκτεταμένου χάους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail