Φλώρος: Εν "RAFALE" ("ριπή") Οφθαλμού! Παραμένουμε κυρίαρχοι

«Εν "RAFALE" ("ριπή") Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!», έγραψε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για την προμήθεια 18 μαχητικών αεροσκαφών Rafale για την Πολεμική Αεροπορία.

Μακάρι και η πολιτική ηγεσία της χώρας να μπορούσε να εμπνευστεί από τον Αρχηγό και τουλάχιστον να μην είναι τόσο φοβική.

Συγκεκριμένα ανήρτησε:

Η εξαιρετικά τιμητική επίσκεψη της ΥΠΑΜ

της φίλης και συμμάχου Γαλλίας επισφράγισε τη συμφωνία για την ένταξη των πανίσχυρων RAFALE στο οπλοστάσιο μας. Une Présence très honorable et un contrat très considérable!!!

και συνέχισε: 

Εν «RAFALE» ("ριπή") Οφθαλμού, Νέο Αεροσκάφος!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε νέα εποχή!! Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες!! Τιμή και δόξα στο προσωπικό της ΠΑ!!! Το αξίζει!!!

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail