Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι Μητσοτάκηδες βρίσκονται στο χώρο λόγω κληρονομικού χαρίσματος

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Μητσοτάκης και το σόι του καμία σχέση δεν έχουν με τη ΝΔ ή το οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό χώρο. Κληρονόμησαν το πολιτικό αξίωμα από τον μπαμπά. Δεν είναι από ιδεολογία στον χώρο, αλλά λόγω κληρονoμικού χαρίσματος. Ετυχε δηλαδή να βρίσκονται εκεί. Αν τύχαινε ο μπαμπάς να ήταν στο ΚΚΕ, τώρα θα ήταν στη θέση του Κουτσούμπα. Δεν λέω κάτι πρωτότυπο τώρα. Τα προφανή λέω. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω χρησιμοποιεί το κόμμα, τον κομματικό μηχανισμό, τα μέλη του, το κοινό του, τους ψηφοφόρους της ΝΔ, προκειμένου να διαλύσει μία χώρα. Με απόλυτο κυνισμό. 

Η οικογένεια αυτή, όπως και οι παρατρεχάμενοι τους, είναι παντελώς αποκομμένη και από τη ΝΔ, βασικά γραμμένη την έχουν, και από την Ελλάδα. Το μόνο που τους συνδέει με την Ελλάδα είναι τα έσοδα τους από τον κρατικό κορβανά. Οτι στην Ελλάδα βρίσκεται η μισθοδοσία τους. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα είναι απλά το πεδίο βολών τους. Πιο ξεκάθαρο πια δεν γίνεται. Το αν η Ελλάδα θα παραμείνει Ελλάδα, αν θα προκόψει ή αν θα την φάει το μαύρο σκοτάδι ποσώς ενδιαφέρει, αρκεί να μην θιγεί το μεροκάματο.
Οσοι μέσα στη ΝΔ δεν βλέπουν τι ακριβώς συμβαίνει και πού την έχει γραμμένη ο Μητσοτάκης τη ΝΔ, που τους έχει κουβαλήσει όλο το ΕΛΙΑΜΕΠ, το Ποτάμι, τους Κουβελικούς, και όποιον άσχετο έχει βρει στο διάβα του, τους φτύνει κατά πρόσωπο κανονικά, δεν τους λυπάμαι, γιατί μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. 

Οσοι όμως το έχουν αντιληφθεί και δεν κάνουν κάτι για να τελειώνει αυτή η παρωδία, αυτή η καταστροφή, αυτή η χούντα, που έχει καταρρακώσει τους Έλληνες, που τους κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα, που τους απαξιώνει, τους ειρωνεύεται και γελά μαζί τους, αυτοί λοιπόν οι λίγοι πιθανόν, που απλά μουρμουρίζουν, ας πάνε να πιάσουν στασίδι καλύτερα δίπλα στην οικογένεια κι ας υποστούν τις συνέπειες του αυτοεξευτελισμού και της κοινωνικής αποδοκιμασίας. 

Γιατί ενώ ήξεραν, δεν μίλησαν.

Και πολύ χειρότερο δεν έπραξαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail