Σίφουνας η Ρωσική Αεροπορία σάρωσε εκ νέου τα κρησφύγετα του ISIS στην κεντρική Συρία

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις συνέχισαν την αεροπορική τους εκστρατεία πάνω από την κεντρική περιοχή της Συρίας αυτή την εβδομάδα, χτυπώντας αρκετές θέσεις που ελέγχονται από το μυστηριωδώς αναζωπυρωθέν Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΜΝ από τη Χομς, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις πάνω από τη νότια Αλ-Ράκκα, την Ανατολική Χάμα και τη βορειοανατολική Χομς.

Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των αεροπορικών επιθέσεων στόχευσε την περιοχή κοντά στην ιστορική πόλη Al-Resafa, όπου το Ισλαμικό Κράτος έχει φτιάξει ένα μικρό οχυρό για να πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των δυνάμεων Εθνικής Άμυνας (NDF).

Εκτός από τις απεργίες στη νότια Al-Raqqa, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις στόχευσαν την περιοχή Al-Sa'an της Ανατολικής Hama και την περιοχή Badiya Al-Sukhnah της βορειοανατολικής Homs.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις διεξάγουν καθημερινές αεροπορικές επιδρομές στην Κεντρική και ανατολική Συρία, οι οποίες συχνά συμπίπτουν με τις επιχειρήσεις εκκαθάρισης του Συριακού Αραβικού στρατού εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail