Ρωσικά ελικόπτερα σκονιάζουν τρομοκράτες του ISIS στην κεντρική Συρία

Freepen.gr - Ρωσικά ελικόπτερα έσπευσαν πρόσφατα να κυνηγήσουν τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, αφού επιτέθηκαν σε επιβατικό λεωφορείο που μετέφερε στρατιώτες από τον Συριακό Αραβικό στρατό (SAA) κατά μήκος της Διεθνούς Εθνικής Οδού Palmyra-Deir Ezzor.

"Μια ομάδα (ISIS) που ταξίδευε σε δύο τετρακίνητα οχήματα φορτωμένα με πολυβόλα, είχε επιτεθεί σε στρατιωτικό λεωφορείο με στρατιώτες του συριακού στρατού κοντά στα συριακά-Ιρακινά σύνορα στην ύπαιθρο Deir Ezzor", δήλωσε πηγή στον Sputnik Arabic.

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι ένα από τα οχήματα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ έφυγε βαθιά μέσα στην έρημο, εκτός από τη ζημιά του άλλου. Σε δήλωσή του προς τον Σπούτνικ, ο υποστράτηγος Νιζάρ Αλ-Χαντέρ, επικεφαλής της Επιτροπής Ασφάλειας και στρατού στο Ντέιρ Έζορ και διοικητής της 17ης Μεραρχίας Πεζικού, δήλωσε ότι η ομάδα των 5 τρομοκρατών που ταξίδευαν σε τετρακίνητο όχημα εξοπλισμένο με πολυβόλο εξαλείφθηκε, ενώ δύο άλλοι καταδιώχθηκαν για να εξαλειφθούν σήμερα.”

Το βίντεο ενός ρωσικού ελικόπτερο που κυνηγάει το όχημα του Ισλαμικού Κράτους καταγράφηκε από τους φακούς του Σπούτνικ και κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα:


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail