Φουλ επίθεση των Ρώσων στην κεντρική Συρία: Φωτιά εξ ουρανού με δεκάδες αεροπορικές επιθέσεις κατά του ISIS

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εξαπέλυσαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές πάνω από την κεντρική Συρία τη Δευτέρα, στοχεύοντας σε αρκετές τοποθεσίες που ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Badiya Al-Sham.

Σύμφωνα με μια πηγή του ΑΜΝ News από την επαρχία της Χομς, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις βομβάρδισαν έντονα τις θέσεις του Ισλαμικού Κράτους μεταξύ των ιστορικών ερειπίων της Αλ-Ρεσάφα και της Ιθρίγια, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στις δυνάμεις της τρομοκρατικής ομάδας στην περιοχή.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επίσης αρκετές αεροπορικές επιδρομές μεταξύ των επαρχιών Homs και Deir Ezzor, χτυπώντας πολλά τρομοκρατικά κρησφύγετα κοντά στις πόλεις Al-Sukhnah (Homs) και Al-Shouha (Deir Ezzor).

Αυτός ο τελευταίος γύρος αεροπορικών επιθέσεων από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχεται σε μια εποχή που αυξάνουν την πίεση τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους που δραστηριοποιείται στην Κεντρική και ανατολική Συρία εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι εν υπνώσει πυρήνες του ISIS έχουν πραγματοποιήσει καθημερινές επιθέσεις εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού και των συμμάχων του στην περιοχή της ερήμου της Badiya Al-Sham, γεγονός που ώθησε τον τελευταίο και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να αναπτύξουν ενισχύσεις σε διάφορα μέτωπα στην ανατολική και κεντρική Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail