Οι Ρώσοι διέλυσαν από αέρας το ύποπτα αναζωπυρωθέν ISIS στη Χάμα - Φωτιά από τον ουρανό

Freepen.gr - Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε μια νέα επίθεση στην ανατολική ύπαιθρο της Hama το βράδυ της Παρασκευής, στοχεύοντας στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην περιοχή Al-Salamiyah.

Η ISIS ξεκίνησε την επίθεση κατά των θέσεων του Συριακού Στρατού στην ανατολική Χάμα, η οποία έβγαλε τον τελευταίο στον ύπνο και οδήγησε σε προσωρινή προώθηση των τρομοκρατών.

Μετά την αρχική διείσδυση του Ισλαμικού Κράτους, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις μπήκαν στη μάχη, καθώς εξαπέλυσαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές πάνω από τις θέσεις της τρομοκρατικής ομάδας στην περιοχή Al-Salamiyah, αναφέρει το AMN News.

Η επίθεση των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες για το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο αργότερα άνοιξε το δρόμο για τον Συριακό Αραβικό στρατό που ακύρωσε στο πεδίο τα όποια κέρδη των εξτρεμιστών.

Ενώ ο συνολικός αριθμός νεκρών και τραυματιών είναι άγνωστος, η έκθεση ανέφερε ότι οι ρωσικές επιθέσεις ήταν αρκετά ισχυρές ώστε να δώσουν στον συριακό Αραβικό στρατό το πάνω χέρι στις συγκρούσεις με την τρομοκρατική ομάδα.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές αποδείχθηκαν σημαντικές κατά τη διάρκεια της μάχης, καθώς έδωσαν στον συριακό Αραβικό στρατό αρκετό χρόνο για να φέρει ενισχύσεις και να απωθήσει πίσω τις τρομοκρατικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail