Ανώτεροι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι της GNA μετέβησαν στην Τουρκία

Freepen.gr - Μια πηγή αποκάλυψε στο "218News", ότι ο Επικεφαλής του ανώτατου Συμβουλίου του Κράτους, Khaled Al-Mashri, πήγε στην Τουρκία χθες το πρωί, μέσω του αεροδρομίου Mitiga, συνοδεία από 16 αξιωματικούς ασφαλείας και στρατιωτικούς διοικητές.

Η πτήση του Al-Mashri έφυγε από το αεροδρόμιο, μισή ώρα μετά την απογείωση ενός αεροπλάνου της Afriqiyah Airways που μετέφερε τον Υπουργό Άμυνας του "GNA", Salah Al-Deen Al-Namroush, και κατευθύνθηκε προς την Τουρκία, σε αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Η πηγή επεσήμανε ότι ένα άλλο αεροπλάνο έφυγε από το αεροδρόμιο, αργά προχθές το βράδυ, με κατεύθυνση προς την Τουρκία, μεταφέροντας τον Υπουργό Εσωτερικών στην "GNA", Fathi Bashagha, και τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών, Emad Trabelsi.

Κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση ασφαλείας στην Τουρκία, παρουσία αξιωματούχων από την GNA και ηγετών των ένοπλων σχηματισμών, σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια πηγή στο "218News".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail