Εκτός των FREMM έρχονται και οι τέσσερις ΜΕΚΟ Α200 για την Αίγυπτο

Freepen.gr - Ο αιγυπτιακός εξοπλιστικός ναυτικός πυρετός συνεχίζεται. Μετά την παραλαβή της πρώτης εκ των δύο ιταλικής φρεγάτας FREMM, ούσα η δεύτερη στον στόλο της που εντός του 2021 θα ανέλθουν σε τρεις, και μετά την παραλαβή μιας ακόμη κορβέτας Gowind, σημαντικά είναι τα νέα και όσον αφορά το γερμανικό βορρά ο οποίος εκτός από υποβρύχια, δίνει και πλοία στο Κάιρο.

Σύμφωνα με φωτογραφίες και πληροφορίες που μετέδωσε ο αμυντικός συντάκτης Μαχμούντ Γκαμάλ, ητρίτη φρεγάτα Meko A200 τελεί υπό κατασκευή στο Bremerhaven της Γερμανίας (φωτογραφίες). 

Η πρώτη φρεγάτα Meko A200 θα καθελκυστεί στο νερό τον Μάρτιο, ενώ η κατασκευή της δεύτερης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η κατασκευή της τέταρτης θα ξεκινήσει σύντομα στο ναυπηγείο της Αλεξάνδρειας.

Όσο για την Ελλάδα εξακολουθεί ακόμη να ψάχνει, να μελετά, να ερευνά, να αναζητά με τα χρόνια να περνάνε και τους πάντες τριγύρω να εξοπλίζονται επικίνδυνα. Έχθροι αλλά και σημερινοί - για αύριο κανείς δεν ξέρει - σύμμαχοι.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail