Ρωσικά drones έλιωσαν σαν φρέσκο βούτυρο τα βυτιοφόρα των μισθοφόρων της Τουρκίας

Freepen.gr - Άγνωστα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στόχευσαν τις πετρελαϊκές τοποθεσίες των ισλαμιστών που υποστηρίζονται από την Τουρκία στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου χθες το βράδυ, ανέφεραν τοπικοί ακτιβιστές.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές, που επικαλείται το ΑΜΝ, τα αεροσκάφη έπληξαν τις περιοχές πετρελαίου μέσα στην πόλη Tarheen, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της κατεχόμενης Al-Bab του Βορειοανατολικού Χαλεπίου.

Οι εκρήξεις ξέσπασαν λίγο μετά αφού τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν τις πετρελαιοπηγές, προκαλώντας μαζική πυρκαγιά στις πετρελαιοπηγές που ελέγχονταν από τους υποστηρικτές της Τουρκίας στο βορειοανατολικό Χαλέπι.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία αυτή επίθεση στα πετρελαιοπηγές των Τουρκοκυπρίων μαχητών, ωστόσο, οι επιθέσεις ήταν πολύ πιθανό να πραγματοποιήθηκαν από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες έχουν στοχεύσει στο παρελθόν τις ίδιες εγκαταστάσεις στην Al-Bab.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις επεδίωξαν να αποτρέψουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου από τη Συρία προς όφελος των ισλαμιστών φίλων της Τουρκίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail