Αρχίζουν τα όργανα: Οι εστιάτορες παραδίδουν τα κλειδιά τους στο Μαξίμου

Freepen.gr - Την ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 10 Π.Μ. θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών των καταστημάτων Μαζικής Εστίασης απ' όλη την Ελλάδα, με σκοπό την παράδοσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και αντιπροσώπων της Εστίασης απ' όλη την Ελλάδα.

"Σκοπός της δράσης η διαμαρτυρία για την ΜΗ παροχή ουσιαστικών μέτρων στήριξης στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του κλάδου", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η επικοινωνιακή, αστυνομική και οριζόντιου κλειδώματος πολιτική της κυβέρνησης αντί της δημιουργίας υποδομών, ανοίγματος νοσοκομείων και ανάπτυξης μιας πραγματικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που δε θα περιορίζεται μόνο στη λέξη "συνταγογράφηση", θερίζει τις θύελλες των ανέμων που έσπειρε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail