Σκοπός της Τουρκίας είναι ένας. Να αλώσει την Ευρώπη

Η Τουρκία μετατρέπεται στο μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο της Ανατολικής Ευρωπης με έναν και μόνο σκοπό. 
 
Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Εκτός από μεγάλη στρατιωτική δύναμη, πολιτική δύναμη να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμη ωστε να βάλει μπροστά το σχεδιο της... Την αλλοτρίωση της Ευρώπης... και αυτό είναι μόνον η αρχή....

Όλοι το βλέπουν στην Ευρώπη αλλά κάνουν πως δεν το ξέρουν 

Στο πλαίσιο αυτό τρεις γραμμές τρένου με αφητηρια όλες την Κωνσταντινούπολη και τερματισμό την Κίνα. 

Η πρώτη ήδη σε λειτουργία από 4/12/20: Πόλη, Άγκυρα, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και Ξιαν Κίνας 

Η δεύτερη: Πόλη, Αγκυρα, Ιράν, Πακιστάν, Κίνα 

Η τρίτη: Πόλη, Γεωργία, Καύκασος, Υπέρσιβιρικος, Κίνα. 

Τρεις γραμμές και η διάνοιξη του Αξιού, μαζί με την παραχώρηση προβλητών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στο λιμάνι της Καβάλας στα πλαίσια της καταπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών στα Σκόπια, που κυβερνούν άνθρωποι που ελέγχονται από την Τουρκία (είτε είναι σλαβόφωνοι είτε αλβανόφωνοι) αποτελούν από τα εναρκτήρια λακτίσματα για το όνειρο της Τουρκίας. 

Ένα όνειρο που πλέον στηρίζεται εξοφθαλμα από την Γερμανία και την Κίνα. Ήδη η Κίνα το έχει εφαρμόσει στην Αφρική και το ένα μετά το άλλο τα κράτη γίνονται υποχείρια της...

Ο Άξονας Γερμανίας Τουρκίας Κίνας σε πλήρη εξέλιξη... 

Όσον αφορά τις μεταφορές φυσικά δεν πρέπει να λησμονουμε την λεγόμενη βόρεια (αρκτική) διέλευση, τώρα που έχουν μειωθεί οι πάγοι και είναι δυνατή η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κίνας Γερμανίας απευθείας μέσω Βερυγγιου Πορθμού και την ταυτόχρονη εμπλοκή (όπως άλλωστε με τον υπερσιβηρικό) της Ρωσίας.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.