Κορονοϊός – Ελλάδα: Αν έκανες βόλτα είσαι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

Χωρίς τέλος ήταν για ακόμη μια φορά τα δημοσιεύματα στα sites και τα ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών, που έδειχναν κόσμο να έχει αδράξει την ευκαιρία της καλοκαιρίας και να έχει βγει βόλτα σε δρόμους, πλατείες και παραλίες.

Από: sportime.gr - Κώστας Πετρόπουλος 

Βλέπετε στους καιρούς των lockdowns όποιος τολμήσει να ζήσει σαν κανονικός άνθρωπος είναι είτε “παράνομος” είτε δακτυλοδεικτούμενος.

Λες και αυτός ευθύνεται για τα όσα κακά έχουν γίνει.

Λες και αυτός ευθύνεται για τις ελλείψεις σε γιατρούς και προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία.

Αυτός ευθύνεται για την υπο χρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας

– την έλλειψη σχεδίου και συντονισμού

-τα απανωτά πισογυρίσματα και κωλοτούμπες στις εκτιμήσεις των ειδικών

– το “εκεί κολλάει” ενώ… “εκεί όχι”

Βλέπετε…το τρικ του “σε κάνω συνένοχο” για να κρύψω τις δικές μου αδυναμίες, είναι κάτι σαν απαράβατο δόγμα, διαχρονικά για τις κυβερνήσεις μας.

Απο το “μαζί τα φάγαμε” στο “όλοι μαζί ευθυνόμαστε” για την πανδημία και την διασπορά της.

Η ισοπέδωση των πάντων και η μαζική συνενοχή, είναι ο καλύτερος αποπροσανατολισμός. Είναι ο καλύτερος κατευνασμός των πνευμάτων, η καλύτερη διαχείριση για μείωση της έντασης και αγανάκτησης.

Σε κάνω συνένοχο στην διασπορά της πανδημίας για να δικαιολογήσω της πάσης φύσεως αδυναμίες και λάθη σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε κάνω συνένοχο για να μην γυρίσεις να πεις “εσύ φταις” αλλά να πεις…”ναι αλλά και εγώ τις βόλτες μου τις έκανα”…και στην χειρότερη να γυρίσεις και να “καταγγείλεις υποσυνείδητα” ακόμη και φίλους σου.

Συνεπώς συν-εγκληματίες που βγήκαμε σήμερα βόλτα…ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ.
Διαφωνείτε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail