Πού εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ;

Μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή θυμάμαι τους λαλίστατους παιδιάτρους, παιδοψυχολογους, παιδοψυχιατρους, οφθαλμίατρους και ένα σωρό άλλους ιατρούς να μας κατηγορούν εμμέσως για την αχρηστία μας ως γονείς που κάνουμε το μεγάλο λάθος να αφήνουμε τα παιδιά μας για πάνω από δύο ώρες μπροστά στην οθόνη. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

«Αποξένωση, αντικοινωνικότητα, επιληψία, στραβισμος, μυοπάθεια, αυχενικό, προβλήματα στο ΚΝΣ, καρδιοπάθειες, ψυχοπαθειες, παχυσαρκία». Αν πατήσει κάποιος στο Google θα βρει πάνω από 390.000 άρθρα στην ελληνική γλώσσα που σχετίζονται με προβλήματα υγείας από την πολύωρη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα περισσότερα από αυτά τα υπογράφουν κορυφαίοι παιδίατροι διεθνούς κύρους. 

Που εξαφανίστηκαν ΟΛΟΙ αυτοί; 

Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι λαλίστατοι και περισπούδαστοι επιστήμονες με τα ντουβαρια γεμάτα περγαμηνές, που ο μέσος έφηβος περνάει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 15 ΩΡΕΣ πάνω από έναν υπολογιστή (αν είναι τυχερός) ή ένα κινητό με μια μικροσκοπική οθόνη (αν είναι άτυχος);
Πού είστε επιστήμονες; Που χάθηκε το φως της επιστημονικής σας γνώσης; 

Σας φόβησε ένας ιός που στα παιδιά δεν προκαλεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ;;

Πριν λίγες μέρες λοιμοξιολόγος μέλος της επιτροπής είπε κάτι πολύ σημαντικό. «Εμείς προτείνουμε ως προς τη λοίμωξη τις αποφάσεις για την γενική εικόνα τις παίρνει η κυβέρνηση».

Αλήθεια ζήτησε η κυβέρνηση μια έκθεση στάθμισης του κινδύνου από τον ιό με την ψυχική αλλά και σωματική υγεία των νέων; 

Μιλάμε για το μέλλον της χώρας και όταν μιλάμε για το μέλλον τότε ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ να απαιτήσετε πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση να σας δώσουν μια σταθμισμένη μελέτη επιπτώσεων. 

Να το χέσω -για να σας το πω ορθά κοφτά- να είμαι εγώ καλά αν αυτό καταστρέφει το παιδί μου.
Χέστηκα αν αυτό το παλιοτόμαρο, αυτό το άθλιο σαρκίο, που 42 χρόνια έζησε τη ζωή του, ψοφήσει αύριο το πρωί, αρκεί το παιδί μου να είναι καλά. 

Ξέρετε κάτι κύριε Πρωθυπουργε; Τα παιδιά μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και εσείς με τις αστάθμιστες αποφάσεις σας που δεν στηρίχθηκαν πάνω σε καμία μελέτη, σε καμία πολυδιάστατη έρευνα επιπτώσεων τα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail