Στην Αγκυρα και ο Σαρράζ μετά τη Ρώμη! Τι ετοιμάζει η Τουρκία στη Λιβύη;

Freepen.gr - Την Παρασκευή, ο Πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης (GNA) Fayez Al-Sarraj πέταξε από τη Ρώμη, όπου συναντήθηκε με Ιταλούς αξιωματούχους, στην Άγκυρα για να πραγματοποιήσει περαιτέρω συναντήσεις με Τούρκους αξιωματούχους, ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Nova.

Νωρίς την Παρασκευή, ο Al-Sarraj συναντήθηκε με τον Ιταλό ομόλογό του Giuseppe Conte στο παλάτι Chigi στη Ρώμη. Ο Κόντε επανέλαβε τη σημασία της ταχείας προώθησης της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, χαρακτηρίζοντας τη συνάντησή του με τον Sarraj ως "εποικοδομητική".

Να σημειώσουμε ότι ήδη αντιπροσωπεία της στρατιωτικής ηγεσίας του GNA έχει ταξιδέψει στην Άγκυρα, με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών Fathi Bashaga και τον Υπουργό Άμυνας Salah Al-Din Al-Namroush.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail