Γιώργος Φίλης: Η Τουρκία μας καλεί σε διάλογο σαν να έχουμε ήδη χάσει έναν πόλεμο

Την άποψη ότι η πρόσκληση της Τουρκίας για διάλογο είναι μια πρόσκληση ενός νικητή σε έναν ηττημένο σε πόλεμο για ενιαία συζήτηση χωρίς ατζέντα, αναφέρει ο καθηγητής Γιώργος Φίλης μιλώντας στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα», με την Δέσποινα Μποτίτση (Focus FM Θεσσαλονίκης 103,6). 

Ο Γιώργος Φίλης σημειώνει πως ο Ταγίπ Ερντογάν έχει τεράστια σχέδια για την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή αλλά αυτά δεν μπορούν να υλοποιηθούν ούτε στο μικρότερο ποσοστό εάν δεν υποκύψει ο Ελληνισμός.

Όμως, όπως αναφέρει, η Ελλάδα πολύ απλά δεν μπορεί να ηττηθεί σε πόλεμο με την Τουρκία και το ξέρουν αυτό οι Τούρκοι και το ζήτημα είναι να μην τσιμήσουμε στους εκβιασμούς όντας όμως παράλληλα σε ετοιμότητα. 

Επίσης θεωρεί πως το τουρκικό προξενείο στη Θράκη έχει κάνει μεγάλο κακό πολύ μεγάλο κακό που θα το βρούμε μπροστά μας τον επόμενο χρονικό διάστημα, όπως επίσης την ευγένεια που δίχνουμε απέναντι στους Τούρκους σε περιοχές οι οποίες είναι ακριτικές ωσάν να μην είναι ελληνικές.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail