Ακάρ: Ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να δρα σε Λιβύη, Συρία, Αν. Μεσόγειο και Αιγαίο!

Freepen.gr - Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ, δήλωσε ότι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στη Λιβύη, τη Συρία, την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης επιθεώρησης με τους διοικητές του τουρκικού στρατού στο Κιλίς που συνορεύει με τη Συρία, ο Ακάρ δήλωσε: "ο τουρκικός στρατός, ενώ ασκεί τις δραστηριότητές του, όχι μόνο υπερασπίζεται και προστατεύει τα δικαιώματα του τουρκικού λαού. αλλά και τα δικαιώματα του λαού του Αζερμπαϊτζάν και της Λιβύης, καθώς και των διωκόμενων και των θυμάτων”.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας Γιασάρ Γκουλέρ, και άλλους στρατιωτικούς διοικητές πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό ταξίδι στην Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, δύο ημέρες αφού ο αρχηγός του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), ο στρατάρχης Khalifa Haftar, προέτρεψε τους μαχητές του να εκδιώξουν τις τουρκικές δυνάμεις από την πλούσια σε πετρέλαιο χώρα.

Η επίσκεψη του Ακάρ στην Τρίπολη έγινε επίσης μετά την έγκριση από το τουρκικό κοινοβούλιο πρότασης για επέκταση της ανάπτυξης τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη κατά 18 μήνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail