Επεισοδιακή σύλληψη αλλοδαπού μέλους συμμορίας που διέπραττε κλοπές από οικίες

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 20-1-2021 στον Κολωνό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 42χρονος αλλοδαπός μέλος συμμορίας που διέπραττε κλοπές από οικίες. Έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ο συνεργός του.

Ο 42χρονος επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο μαζί με το συνεργό του, αρνήθηκε σε σήμα αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, να σταματήσει προς έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό, τα οποία είχαν αφαιρεθεί την προηγούμενη μέρα από οικία στο Χαϊδάρι.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Περιστέρι και στο Χαϊδάρι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail