ΕΛ.ΛΥ: Αλλεργία της Σακελλαροπούλου στα σύμβολα της Πίστης και του Εθνους με Χριστιανοφοβία της κυβέρνηση

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της "καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά της Προέδρου κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου" στη δοξολογία για το Νέο Έτος. Όπως σημειώνεται, για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος προ της Δοξολογίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού κράτους, Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν σεβάστηκε τα ιερά σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας.

Δυστυχώς η "αλλεργία" της κ. Προέδρου στα σύμβολα της Πίστης και του Έθνους δεν οφείλεται σε κάποια "παρενέργεια" του εμβολίου, αλλά είναι κανόνας της απαράδεκτης συμπεριφοράς της, καταλήγει η ανακοίνωση συμπληρώνοντας πως το κόμμα δικαιώνεται διότι την έκρινε ακατάλληλη για το αξίωμα.

Σε έτερο δελτίο τύπου το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κάνει λόγο για Χριστιανοφοβία σχετικά με τις νέες καθολικές απαγορεύσεις:

Ενώ το πρωί ο υπουργός ανάπτυξης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο λειτουργίας των καταστημάτων σε τοπικό επίπεδο, λίγη ώρα μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε καθολική απαγόρευση λειτουργίας της αγοράς.

Εκτός από τον προφανή πανικό η πραγματικότητα είναι ότι πίσω από την κυβερνητική ανικανότητα κρύβεται ένας διαρκής αγώνας εναντίον της ελευθερίας του ατόμου, της ελεύθερης οικονομίας και το χειρότερο, της ελευθερίας άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων.

Διότι αυτό που κυρίως πλήττεται είναι ο Αγιασμός των Υδάτων, η μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας εν υπαίθρω κατά το πρότυπο της Βάπτισης του Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό δηλαδή. Γεγονός που συνιστά τον ορισμό της "Χριστιανοφοβίας."

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail